Голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій, інформуючи керівників структурних підрозділів ОДА про робочу нараду з питань ремонту доріг, що пройшла під головуванням Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, зупинився на ключових позиціях розвитку дорожньої сфери області у 2018 році.

«Планується, що буде повністю завершено ділянку дороги М-21 від Калинівки до Житомирської області та частину дороги М-12 від межі Вінницького району до кордонів Хмельницької області. Також розпочинається величезний обсяг робіт по М-12 в напрямку Умані, визначаються ділянки, на яких будуть проведені ремонтні роботи, а Служба автодоріг області вже оголошує тендери, - повідомив Валерій Коровій. – Нам вдалося відстояти позицію, і нас підтримав Прем’єр-міністр, стосовно митного експерименту, за якого частина коштів від перевиконання плану по митних платежах спрямовується у спецфонд обласного бюджету на ремонт доріг. За таким механізмом ми працювали по дорозі в напрямку Могилів-Подільського і будемо продовжувати цю роботу».

Які дороги  Вінниччини відремонтують  у поточному році?

Водночас керівник Вінниччини наголосив, що 1 січня поточного року у безпосереднє відання області перейшло 7,5 тисяч км місцевих доріг. «В обласному бюджеті передбачено 630 млн. гривень. 60 млн. гривень піде на проведення конкурсів по комунальних дорогах, а решту ми спрямовуємо на поточний ремонт та експлуатацію доріг, - зазначив голова ОДА. - Дуже важливо, щоб в поточному році ми в якісному плані все зробили для того, аби люди побачили позитивні зміни на краще».



Переглядів: 4574
Поширень: 0