Двадцять років тому в структурі тодішньої Державної податкової адміністрації остаточно був сформований новий підрозділ – податкова міліція. За цей час податкова міліція, як і фіскальна служба в цілому, пройшла не одну реорганізацію, відповідаючи вимогам нових часів. Сьогодні основною функцією податкової міліції є викриття кримінальних правопорушень у сфері оподаткування та фактів умисного ухилення від сплати податків, захист державного бюджету від розкрадань, протидія тіньовому ринку підакцизних товарів.

З нагоди ювілейної річниці створення служби, керівництво Головного управління ДФС у Вінницькій області запросило ветеранів податкової міліції, які стояли біля витоків її створення, закладали підвалини її роботи. Начальник управління Руслан Осмоловський особисто вручив запрошеним пам’ятні відзнаки з нагоди 20-річчя створення служби. «Для мене важливо і почесно вітати вас – тих, хто задавав тон подальшій роботі податкової міліції, хто формував традиції її роботи. І я мав особисту нагоду бути свідком тієї колосальної роботи, яку ви проводили», - відзначив Руслан Осмоловський.

У фіскальній службі відзначили 20-річчя створення податкової міліції

Вітаючи ветеранів зі святом, перший заступник начальника ГУ ДФС у області, який відповідає за роботу податкової міліції Віктор Сирватка, подякував їм за неоціненний досвід, який він отримав свого часу, проходячи службу під їхнім керівництвом.

Символічним стало вручення відзнаки першому керівнику слідчого підрозділу податкової міліції Дмитру Кушніру з рук його внука – молодого офіцера податкової міліції Максима Короля. Новітні знання, технології і методика роботи не можуть бути до кінця ефективними без наслідування напрацьованих роками традицій.       



Переглядів: 3869
Поширень: 0