Під час розширеної колегії з підведення підсумків роботи вінницької поліції за 2017 рік та за січень поточного року керівник ГУНП Юрій Педос подяками та преміями відзначив кращих працівників поліції.

За результатами роботи по усіх ключових напрямках діяльності вінницька поліція займає лідируючі позиції в України. За словами Юрія Педоса, це заслуга кожного з поліцейських, які професійно виконують свої обов’язки, орієнтовані на розкриття злочинів, надання допомоги людям, захисту їх прав та забезпечення безпеки в області.

Юрій Педос відзначив кращих правоохоронців

В минулому році підрозділи поліції області розглянули понад 195 тисяч заяв та повідомлень громадян, з яких понад 28 тисяч із ознаками кримінальних правопорушень. Спостерігається зменшення кількості грабежів, шахрайств, зґвалтувань, незаконних заволодінь транспортними засобами, крадіжок. Разом з тим збільшилась кількість вбивств – в минулому році їх вчинено 42. За усіма цими фактами підозрювані у їх вчиненні встановлені та перебувають під слідством. Так само притягуються до кримінальної відповідальності підозрювані у 25 фактах нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень зі смертю потерпілих. Загалом таких злочинів вчинено 26.

Юрій Педос відзначив кращих правоохоронців

Поліцейські розкрили 59 розбійних нападів із 91 вчинених.

Викрито 216 фактів незаконного поводження зі зброєю, у злочинців вилучено 109 вибухових пристроїв, майже 7,5 кг вибухових речовин, понад 7 тисяч набоїв, 8 карабінів, 8 нарізних гвинтівок, 11 обрізів мисливських рушниць, 10 револьверів, 43 пістолета, 24 одиниці саморобної зброї, 36 гранат.

Закінчено розслідування 2382 кримінальних проваджень з категорії тяжких та особливо тяжких злочинів та направлено до суду.

Юрій Педос відзначив кращих правоохоронців

На початку колегії Юрій Педос відначив найкращих працівників структурних підрозділів поліції та привітав підлеглих з присвоєнням чергових спеціальних звань.

Серед нагороджених - 15 працівників Літинського відділення поліції, які оперативно затримали дві злочинні групи, підозрювані у вчиненні розбою та крадіжок.

Юрій Педос відзначив кращих правоохоронців

Напередодні Нового року під вартою опинилися п’ятеро одеситів, які у селищі Літин вчинили розбійний напад на складські приміщення сільськогосподарського підприємства.

Юрій Педос відзначив кращих правоохоронців

У січні цього року поліцейські припинили злочинну діяльність зловмисників з Полтавської області, які вночі у Літинському районі викрали з вантажного автомобіля 800 літрів дизельного пального. Як з’ясувалося, затримані виявилися причетними до ряду аналогічних злочинів на території країни.



Переглядів: 2710
Поширень: 0