Водій та пасажир легковика «Мерседес» після зіткнення з автомобілем "Nissan Qashqai" залишили іномарку та втекли з місця події. Поліція вживає заходи щодо встановлення місця їх перебування. У аварії постраждали два пасажири автомобіля «Nissan».

Автопригода сталась 14 лютого близько 24.00 на перехресті вулиць Соборна – А. Артинова. "Nissan Qashqai" рухався вулицею Артинова, «Мерседес» - вулицею Соборною.

В результаті зіткнення тілесні ушкодження отримали два пасажири автомобіля «Nissan» - чоловіки віком 27 та 44 роки.

За кермом автомобіля "Nissan Qashqai" перебував 37-річний житель Львівської області. Особу водія «Mercedes-Benz», який втік разом з своїм пасажиром з місця події, наразі встановлює поліція.

На місці ДТП проведені першочергові слідчі дії. Поліція встановлює усі обставини та причини аварії.

Поліція розшукує водія "Мерседеса", який втік з місця ДТП в центрі Вінниці

Якщо ви стали свідком, або очевидцем події, і можете допомогти у встановленні місця перебування вищезазначених осіб - телефонуйте за номером 102.

Автомобілі поміщені на арештмайданчик.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.



Переглядів: 3879
Поширень: 0