14 лютого Всеукраїнським фестивалем «Святий Валентин на КВНі – 2018» стартував черговий 56-ий сезон найстарішої у світі міської ліги КВН «Вінни(ця) Пух». Цього року у відбіркових іграх та гала концерті взяло участь 20 команд. Серед них шість колективів-гостей нашого міста: «Ананьївський уєзд» (Ананьїв, Одеська область), «Рука В Синице» і «Педсовет» (Скадовськ, Херсонська область), «Хомяки» (с. Антонівка, Херсонська область), «Свої Люди» (Хмельницький), та «Пацанва» (с. Білки, Березнівського р-ну, Рівенська область).

З 16 вінницьких команд більшість представляла вінницькі ВНЗ різних рівнів. Честь Донецького національного університету захищали команди «Трехглавый гусь Олежка» та «Как, зачем и почему?», торгово-економічного інституту – «Ромашка» та «Сполучені Штати Торгового», педуніверситету – «П'ять хвилин», ВНТУ – «Короче, юмористы», медуніверситету – «Hesoyam». Від ліги коледжів радували своїх вболівальників «Фаст Фуд» (ТПК ВНАУ), «От Души» (ВТрК), «Old City» (ВГПК), «Три минути, сіре ДЕО» (ВТЕК КНТЕУ). Доповнили цю когорту освітніх закладів минулорічні чемпіони шкільної ЕлітЛіги – «Те, что из тех» (техліцей). Свої особисті амбіції в міському клубі веселих та найкмітливіших реалізовували незалежні збірні проекти «Rituzы»  та «Феномен ПроВіннціальной Ментальності».

На День Святого Валентина у Вінниці стартував 56-й сезон КВН "Вінни(ця)Пух"

Більшість з вищеназваних команд підтвердили своє бажання продовжити у цьому році боротьбу за призи вінницького міського голови Сергія Моргунова.

Крім виступів гумористів, святкова фестивальна програма різнобарвилась виступами артистів муніципальної естрадної майстерні «Зоряна Мрія»: запальний танець від студії «3-Z» (хореограф Валентин Рачинський), пісенні дуети Юлії Бойко та Євгена Мельника, Олександра Сінченка та Анастасії Ковальчук (клас Ірини Воєнної).

На День Святого Валентина у Вінниці стартував 56-й сезон КВН "Вінни(ця)Пух"

Не забули організатори з міського Палацу мистецтв і про традиційні конкурси, призами в яких були квитки на кінопокази в кінотеатрі Коцюбинського і романтичні вечері в ресторані «Арт-хаус» та «American Bar&Grill». До ресторанів поїхали пари-переможці конкурсів Юра та Аліна з ВНТУ та Артем з ВДПУ і Таня з медколеджу.

На День Святого Валентина у Вінниці стартував 56-й сезон КВН "Вінни(ця)Пух"

Фестиваль «Святий Валентин на КВНі – 2018» завершився веселим афтер-паті до півночі в СКВЦ «Підкова». 



Переглядів: 2292
Поширень: 0