15 лютого у Вінниці відбулась прес-конференція щодо проведення конкурсу краси "Міс Вінниця-2018".  За інформацією куратора конкурсу Євгена Майданика, підготовка до конкурсу - у розпалі: наразі конкурсантки готуються до фіналу з новим хореографом, займаються із тренерами у спорт-клубі, крім того готують хенд-мейд роботи на благодійний аукціон. Готуються також і спонсори:  для перемодниці конкурсу виготовляють екслюзивну срібну корону тощо. А ще  - спеціальний гість свята -  Pianoboy (Дмитро Шуров) готує спеціальну програму.

4 березня в театрі ім.Садовського відбудеться фінал 21-го для міського Палацу мистецтв конкурсу краси «Міс Вінниця». Наразі, 16 фіналісток готуються з тренерами в спорт-клубі «Нокаут», зі стоматологами центру «Рапід» та, головне, готують виходи з новим хореографом – Марією Школьною.

Готують свої подарунки і спонсори конкурсу: ексклюзивну срібну корону переможниці подарує ювелірна компанія «Діадема», путівки за кордон - туроператор «Вінтурплюс», подарунки від магазину хутра «Princess», будівельної компанії «Вінницябуд», магазину взуття «Prego».

"Крім цього, 26 лютого о 19:00 год. у «Галереї XXI» відбудеться 4-й благодійний аукціон від фіналісток конкурсу «Міс Вінниця». Всі зібрані кошти будуть передані БФ «Подільська громада» для потреб наших бійців, що служать у зоні АТО. За три попередні аукціони було зібрано понад 110 тис.грн", - розповідає куратор конкурсу краси та директор МПМ "Зоря" Євген Майданик.

На фінал конкурсу «Міс Вінниця» завітає Дмитро Шуров

А під час фіналу, крім виходів дівчат, глядачів розважатимуть кращі вінницькі колективи. Спеціальний гість свята – Pianoboy. Дмитро Шуров готує спеціальну програму для нашого конкурсу.

Як завжди, організаторами міського конкурсу краси виступив виконком міської ради, міський Палац мистецтв за підтримки Національного комітету «Міс Україна».



Переглядів: 2426
Поширень: 0