21 лютого під час несення служби на вулиці Грушевського працівники Вінницького відділу поліції затримали 38-річного вінничанина, у якого під час поверхневого огляду вилучили понад 50 грамів білого порошку, схожого на амфетамін, електронні ваги та шприц з темною рідиною.

Близько 18.30 у м. Вінниці під час чергування на вул. Грушевського мобільний екіпаж відділу превенції Вінницького відділу поліції затримав вінничанина, у кишенях якого поліцейські вилучили два пакети з амфетаміном на суму близько 13 тисяч гривень.

Увагу поліцейських правопорушник привернув своєю підозрілою поведінкою. Побачивши поліцейський службовий автомобіль, він різко змінив напрямок руху та почав тікати. Поліцейські наздогнали чоловіка та провели поверхневий огляд.

Вінницькі поліцейські затримали чоловіка який переносив 50 грамів білого порошку, схожого на амфетамін

За словами начальника Вінницького міського відділу поліції Сергія Синявського, затриманим виявився 38-річний вінничанин. Раніше в поле зору поліції він не потрапляв. Крім амфетаміну та електронних ваг, у нього виявили ключ від камери схову речей одного з вінницьких супермаркетів. Перевіривши її, поліцейські вилучили сумку, у якій знаходились банки з різними рідинами, мірними ложками та іншим приладдям, що використовується під час виготовлення наркотичних засобів.

Вінницькі поліцейські затримали чоловіка який переносив 50 грамів білого порошку, схожого на амфетамін

Правопорушник затриманий у процесуальному порядку. Вилучені речові докази направлені на експертизу.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). За таке правопорушення передбачено покарання – до трьох років ув’язнення.

https://vn.npu.gov.ua/news/novini/u-misti-vinniczi-policziya-zatrimala-cholovika-z-paketami-amfetaminu/

Остаточна кваліфікація правопорушенню буде надана в ході досудового розслідування після проведення експертиз.



Переглядів: 1637
Поширень: 0