22 лютого поблизу с. Сосонка Вінницького району в дорожньо-транспортні пригоди потрапили 5 автомобілів. Раніше ми повідомляли про зіткнення чотирьох автівок та 8 постраждалих. За оновленою та уточненою інформацією поліції, 9 людей госпіталізовані з травмами різного ступеню важкості. На місті працює слідчо-оперативна група поліції.

За інформацією слідчого управління, близько 7.50 на дорозі Вінниця – Калинівка біля повороту на с. Сосонка водій автомобіля «Citroen» з’їхав з дороги та зіткнувся з дорожнім знаком.

У цей час водій автомобіля «Рено» допустив зіткнення з «ВАЗ 21099», який виїжджав з другорядної дороги. Для надання допомоги водію «ВАЗу» люди викликали швидку допомогу.

Стали відомі подробиці масштабної ДТП біля Сосонки: кількість постраждалих зросла

В той же час з боку Калинівки їхав «Мерседес», водій якого зіткнувся з «Citroen» та автомобілем швидкої допомоги. Також автомобіль «Мерседес» травмував людей, що знаходились біля машини медиків.

У результаті автопригод постраждали 9 людей віком від 35 до 60 років. Усі вони госпіталізовані у вінницьку лікарню.

Стали відомі подробиці масштабної ДТП біля Сосонки: кількість постраждалих зросла

Обставини дорожньо-транспортних пригод з’ясовуються. На місті працює посилена слідчо-оперативна група поліції.

Стали відомі подробиці масштабної ДТП біля Сосонки: кількість постраждалих зросла

Слідчим управлінням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено до 8 років позбавлення волі.



Переглядів: 8413
Поширень: 0