«Вінниця впроваджує електронний квиток» - неодноразово чув кожен із вас впродовж кількох останніх років. Тендерні процедури тривали більше року. Зацікавленість у Проекті виявили понад 100 компаній з 17 країн світу. Нарешті ми можемо назвати ім’я переможця та незабаром показати усій країні якою має бути автоматизована система оплати у громадському транспорті.

За результатами проведеного двоетапного міжнародного тендеру на визначення постачальника обладнання автоматизованої системи збору оплати за проїзд в громадському транспорті м. Вінниця, переможцем визнано компанію з Чехії – «Mikroelektronika».

Мікроелектроніка є однією з провідних європейський компаній в області автоматизованих систем оплати проїзду громадського транспорту. З моменту свого заснування - в 1991 році, вона має міцну позицію на внутрішньому і міжнародному ринку. З системами марки Мікроелектроніка можна зустрітися в більш ніж 110 містах, включаючи 23 столиці, в майже 40 країнах, перш за все, в Європі і Південній Америці.

Саме Мікроелектроніка надала найменшу цінову пропозицію дотримуючись усіх інших умов тендерної документації та була схвалена Європейським Банком Реконструкції та Розвитку.

Наразі розпочато переговорний процес щодо підписання контракту з КП «Вінницякартсервіс».

Ще зовсім трішки залишилося до того моменту, коли вінничани зможуть самостійно зрозуміти - якими повинні бути умови у громадському транспорті по-європейськи.



Переглядів: 2821
Поширень: 0