22 березня близько 22-ї години на вулиці Грушевського сталась дорожньо-транспортна пригода: зіткнулись автомобілі Opel та Renault. В результаті ДТП ніхто не постраждав, лише автомобілі отримали механічні ушкодження.

Поки винуватець автопригоди – водій Opel – намагався домовитись з іншим водієм не оформлювати матеріали ДТП та не викликати поліцію, його товариш сів за кермо автівки та намагався втекти з місця події. Втікача затримали таксисти та зателефонували на 102.

Прибувши на місце пригоди, патрульні побачили у водія Opel та його друга ознаки алкогольного сп’яніння. Перший від освідування відмовився, а другий погодився проїхати з інспекторами до медичного закладу. Там встановили, що рівень алкоголю в організмі чоловіка майже в 11 разів перевищував допустиму норму (2,14 проміле).

У Вінниці чоловік після вчинення ДТП своїм другом намагався втекти за кермом його автівки

Крім того, в обох водіїв, які керували автомобілем Opel, взагалі не було при собі жодних документів. Врешті патрульні склали на них 5 адмінматеріалів: на обох за ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп’яніння), а також за ст. 126 (за відсутність документів). Також за зникнення з місця події товариш власника Opel отримав ще й протокол за ст. 122-4 КУпАП. Автомобіль евакуювали на арештмайданчик.
#vinpolice #патрульнаполіція



Переглядів: 1865
Поширень: 0