Дотепер, за словами ректора ВНМУ ім. Пирогова Василя Мороза, лише одна аудиторія була обладнана мультимедійною дошкою. Про необхідність підвищення технологічного рівня організації навчального процесу говорив і губернатор, зустрівшись минулого тижня зі студентами-медиками та викладачами. А тому і взяв особисте зобов’язання внести власну лепту в провадженні інноваційних технологій навчання та виконав його десять днів потому.

Інтерактивна дошка ePresenter EPВолодимир Демішкан упевнений: це сприятиме зростанню якості освіти, подачі навчального матеріалу студентам медунверситету, а відтак і рівню його випускників – майбутніх лікарів.

Десять мультимедійних інтерактивних систем ePresenter Mobile EP використовуватимуться і під час занять, і для проведення науково-практичних конференцій. Зокрема, зазначив Василь Мороз, обладнання стане в нагоді в організації міжнародного форуму за участі 25 країн світу – Пироговських читань, які плануються на червень.

Для довідки:
Інтерактивна дошка ePresenter EP – унікальна дошка нового покоління.
ePresenter EP це одночасно: інтерактивний екран, маркерна дошка, магнітна поверхня.
Його робоча поверхня – найбільша серед існуючих інтерактивних дошок.
ePresenter Mobile – це цілковито бездротовий мобільний інтерактивний пристрій, що працює за протоколом Bluetooth та здатен замінити собою інтерактивну дошку.


Переглядів: 5371
Поширень: 0