13 квітня в Головному управлінні Національної поліції відзначили кращих розшуківців області з нагоди 99-ї річниці з нагоди створення підрозділів карного розшуку.

Колектив управління карного розшуку та районних підрозділів привітав начальник Головного управління генерал поліції третього рангу Юрій Педос. Він зазначив, що карний розшук – це фундамент правоохоронної системи, де професійний успіх залежить від надійного і згуртованого колективу. Він побажав усім оперативникам завжди повертатись з завдань неушкодженими, мати підтримку і любов у сім’ях.

Майже чотири десятки поліцейських з управління карного розшуку отримали відзнаки та грамоти

Своєю чергою до підлеглих звернувся заступник начальника ГУНП – керівник кримінальної поліції Олександр Цимбалюк. Він побажав їм успіхів, завжди керуватися законом і справедливістю, пам’ятати, що від їх професійності та небайдужості залежать долі людей.

Керівник вінницької поліції Юрій Педос вручив Олександру Цимбалюку, який 27 років присвятив службі у підрозділах карного розшуку, пройшовши шлях від рядового оперативника до керівника кримінальної поліції області, відзнаку-медаль МВС України «Ветеран служби». Таку ж відзнаку за багаторічну сумлінну службу отримав заступник начальника управління карного розшуку Олександр Щербань. На його рахунку десятки резонансних затримань злочинців та розкриттів злочинів.

Майже чотири десятки поліцейських з управління карного розшуку отримали відзнаки та грамоти

Медаллю «15 років сумлінної служби» відзначили і керівника управління карного розшуку Андрій Дамзін. Він отримав вітання з прийдешнім професійним святом та Днем народження.

Майже чотири десятки поліцейських з управління карного розшуку отримали відзнаки та грамоти

Загалом 39 розшуковців відзначені відзнаками МВС України, грамотами облдержадміністрації та подяками ГУНП.



Переглядів: 4719
Поширень: 0