У дворах вінницьких багатоповерхівок завершують наводити лад після зимового періоду. Працівники житлово-експлуатаційних підприємств міста прибирають прибудинкові території будинків. Уже повністю очистили території від посипкового матеріалу, який використовували у зимовий період, та минулорічного листя.

Щороку після зими у нашому місті розпочинається «генеральне» прибирання. Комунальні служби наводять лад як на вулицях містах, так і на прибудинкових територіях. Мешканці активно долучаються до прибирання біля своїх будинків і збираються на толоки.

«Наразі працівники житлово-експлуатаційних підприємств повністю прибрали прибудинкові території від сміття, бруду, залишків відсіву, яким посипали двори взимку. Тривають роботи по ремонту огорож, прибирання сміття на козирках під’їздів. Продовжуємо ремонтувати та фарбувати лавочки і дитячі майданчики», - розповів директор департаменту житлового господарства Вінницької міської ради Роман Фурман.

 Працівники комунальних служб завершують прибирати прибудинкові території після зими

Прибирання прибудинкових територій після зими працівники житлово-експлуатаційних підприємств планують завершити до кінця квітня.



Переглядів: 1682
Поширень: 0