19 та 20 травня у Вінниці знову пройде гастрономічний фестиваль «Vinnytsia FoodFest». Цього разу окрім звичних смаколиків, можна буде поласувати міні-бургерами та бургер-сетами, морепродуктами з Одеси та смачними реберцями від вінницьких та галицьких шеф-кухарів. Організатори зазначають, що цього разу фестиваль буде орієнтований на сімейну аудиторію.

У День Європи, 19 травня, гастрономічний фестиваль розпочне свою роботу о 12:00. Різноманітні смаколики продаватимуться на традиційних локаціях вздовж вулиці Хлібної, навколо центрального фонтану та поблизу Літнього театру. Меню фестивалю буде підлаштоване під смаки найвибагливіших батьків та дітей.

«Буде багато новинок. Ми кожного разу намагаємось оновлювати меню фестивалю для того, щоб здивувати відвідувачів Vinnytsia FoodFest чимось новеньким. І в той же час зберегти наших резидентів, улюблених всіма постійних учасників. Новими будуть учасники з морепродуктами з Одеси, які готують величезну точку з морськими ласощами», - каже організаторка фестивалю Світлана Ярова.

На «Vinnytsia FoodFest», який уже традиційно проходитиме за підтримки міської ради та міського голови Сергія Моргунова, можна буде поласувати вінницькими та галицькими реберцями, іспанськими палички чуррос, котрі, до речі, можна скуштувати тільки на Фудфесті, вареники з качкою під журавлиними соусом від локації «Вінницькі вареники «Hungry Dug». Також будуть локації із кавою, різноманітними солодощами та детокс напоями.

В перший день на фестивалі вуличної їжі на Фонтанній площі будуть проводити майстер-класи, працюватимуть безкоштовні атракціонами, розгорнеться ціле імбирне містечко та різні фотозони.

Біля літнього театру розташується сцена, де вінничани зможуть побачити й почути своїх талановитих земляків-учасників та переможців різноманітних телевізійних талант-шоу. Зокрема Богдан Совик, Еліна Мбані, Олександр Подолян, Валентин Біленький, Олександр Онофрійчук та інші.

Які ще розваги чекають на вінничан під час святкування Дня Європи можна дізнатися за посиланням.



Переглядів: 2588
Поширень: 0