19 травня о 10:30 у Центральному міському парку відбудеться відкриття веломістечка. Під час його роботи буде презентовано роботу муніципальної велошколи.

Безкоштовна муніципальна велошкола створена Вінницькою міською радою за підтримки Швейцарського бюро співробітництва в Україні. Вона популяризуватиме велосипед як зручний транспортний засіб. А також відбуватимуться навчання елементарним навичкам їзди на велосипеді, знання ПДР для впевненого поводження на проїжджій частині, навчання мінімальним навичкам обслуговування велосипеда.

«Велошкола буде забезпечена усім необхідним для її функціонування. А це 8 велосипедів різного типу (гірські, міські), шоломи, жилетки, дитячі візки з кріпленням на велосипед, крісла для перевезення дітей. В рамках велошколи на першому етапі, планується створення двох груп. Для навчання їзди на велосипеді не буде ніяких вікових обмежень. Учасників навчатимуть кваліфіковані та досвідчені тренери», - розповів головний спеціаліст, департаменту енергетики, транспорту та зв'язку Андрій Сорокін.

На День Європи у Вінниці працюватиме веломістечко

Під час святкування Дня Європи у презентації муніципальної велошколи візьмуть участь веломагазини, представники велоспільноти та патрульної поліції. На учасників веломістечка чекає розважальна та конкурсна програма.



Переглядів: 2493
Поширень: 0