Вже цієї п’ятниці, 18 травня, о 19:20 у прямому ефірі Вінницької філії Суспільного — випуск #Звіти_наживо, присвячений питанням відпочинку й оздоровлення дітей та молоді. Упродовж 52 хвилин директорка Департаменту соціальної і молодіжної політики Вінницької ОДА Наталя Заболотна розповідатиме про результати роботи за 2017 рік і відповідатиме на запитання громадян та журналістів.

Основними питаннями, які обговорюватимуть у студії, стануть фінансові звіти департаментів, відповідальних за оздоровлення дітей у таборах відпочинку, пожежна безпека в дитячих таборах, укомплектованість дитячих таборів кадрами (яка кількість дітей припадає на кожного вихователя табору). Окрім цього, ведуча «ВІНТЕРИ» Ельвіра Бондаренко поцікавиться санітарним станом та інспекцією пляжів відпочинку включно з тестуванням води, а також з’ясує, які заходи вживають для запобігання харчовим отруєнням.

“Проблем з дитячим відпочинком вистачає. Серед головних — зростання цін на путівки, нестача місць, як в пришкільних таборах, так і цілодобового перебування, та передача в оренду земель і корпусів закладів дитячого відпочинку. А кількість дітей, які потребують оздоровлення — збільшується. Особливої уваги потребують діти-переселенці та учасників АТО. Яка зараз вартість путівки? Скільки “живих” дитячих таборів залишилося в області та чи відповідають вони усім стандартам для комфортного та безпечного відпочинку? Про все це ми запитаємо у директорки Департаменту соціальної і молодіжної політики Вінницької ОДА, Наталі Заболотної”, – зазначив продюсер філії Віктор Мозалевський.

Це вже третій випуск спільного проекту #Звіти_наживо від команд UA: СУСПІЛЬНЕ МОВЛЕННЯ та Громадського руху ЧЕСНО. Цей всеукраїнський проект покликаний змінити застарілий формат звітування посадовців на інтерактивне інтерв’ю у прямому ефірі телеканалу «ВІНТЕРА».

Поставити своє запитання можна завчасно у соціальній мережі Facebook за хештегом#Запитай_Заболотну та протягом прямого ефіру за телефоном студії (0432) 55-29-92 (вартість дзвінків згідно з тарифом вашого оператора).

У травневих #Звіти_наживо на телеканалі “ВІНТЕРА” обговорять готовність дитячих таборів

Нагадаємо, що наступні #Звіти_наживо стосуватимуться таких тем:

  • червень — ремонт доріг;
  • липень — голови ОТГ, міські голови малих міст;
  • серпень — реформа освіти;
  • вересень — медична реформа;
  • жовтень — початок опалювального сезону;
  • листопад — бюджети міст;
  • грудень — звіти міських голів обласних центрів за 2018 рік.



Переглядів: 1894
Поширень: 0