InDresser – молодий український дизайнерський бренд стильного жіночого одягу з власним виробництвом у місті Вінниця. Торгова марка, що з’явилась лише близько року тому, впевнено заявить про себе показом весняно-літньої колекції вже 26 травня в рамках VinFashionWeek. О 16.00 на другому поверсі ТРЦ «Поділля Сity» можна буде переглянути «Temperamentum» («Темперамент») – яскраву, жіночну і стильну колекцію нового вінницького бренду.

Класичний, комфортний одяг з цікавими і актуальними елементами – те, що потрібно сучасній жінці з її динамічним життям. Створене командою вінницьких дизайнерів і стилістів вбрання, практичне і водночас виразне. Можна з упевненістю сказати, що кожна жінка віднайде серед виробів InDresser щось близьке своєму характеру, своєму темпераменту. «Наш продукт насправді якісний і разом з тим доступний і демократичний», – запевняє Опанасюк Оксана, засновниця і власниця InDresser.

InDresser – одяг з вінницькою душею

Весняно-літня колекція InDresser – це перш за все різноманітні сукні, а також  блузки і топи, брюки і спідниці з відмінних тканин, у широкій розмірній сітці. Приємні до тіла віскоза, льон, шифон, штапель, легкі сорочкові і костюмні тканини припадуть до душі панянкам, що цінують комфорт. А адаптовані під сучасні тенденції силуети, з цікавими дизайнерськими ідеями, допоможуть завжди виглядати модно і вишукано.

InDresser – одяг з вінницькою душею

Колекція «Temperamentum» – це близько півсотні образів для успішних і стильних жінок. InDresser – одяг, що повинен бути у вашій шафі! Переконайтесь у цьому під час показу вже цієї суботи!

InDresser – одяг з вінницькою душею



Переглядів: 1834
Поширень: 0