Проект з подолання кризи у корпоративному секторі Міжнародної фінансової корпорації (IFC) у співпраці з Вінницькою обласною громадською організацією «Подільська агенція регіонального розвитку»

Запрошує керівників і власників компаній до участі у семінарі

РОЗВИТОК БІЗНЕСУ В УМОВАХ НЕСТАБІЛЬНОСТІ: ДОСВІД, ІНСТРУМЕНТИ, РЕСУРСИ

який відбудеться 18 травня 2010 р., о 10 годині в приміщенні
3-го конференц-залу готелю «Поділля» (вул. Пушкіна, 4)

Семінар присвячений адаптації бізнесу до нових «посткризових» умов через поглиблення знань щодо управління ризиками та побудови стратегії виходу з кризи. В ході семінару учасники отримують практичні знання, які базуються на узагальненні сучасного досвіду компаній та актуальних рекомендаціях провідних експертів. Семінар відбувається у формі інтерактивної сесії.
Метою Проекту з подолання кризи в корпоративному секторі (IFC) є допомога представникам малого і середнього бізнесу адаптуватися до кризи і знайти нові рішення, які приведуть до стимулювання розвитку бізнесу в Україні. Тому Проект розробив навчальну програму з подолання кризи, яка включатиме 40 семінарів по Україні на такі теми як «Стратегічне планування», «Управління ризиками», «Зменшення витрат і управління грошовими потоками», «Реструктуризація і банкротство».

Про IFC

IFC, член Групи Світового банку, створює можливості для подолання бідності та поліпшення життя людей. Ми сприяємо сталому економічному зростанню країн, що розвиваються, підтримуючи розвиток приватного сектору, мобілізуючи приватний капітал, а також надаючи компаніям та урядам консультаційні послуги та послуги з управління ризиками. Сума нових інвестиційних проектів IFC у 2009 фінансовому році сягнула 14,5 мільярда доларів США, що під час фінансової кризи сприяло надходженню капіталу до країн, що розвиваються. Більш детальна інформація на веб-сайті ifc.org.

Інформація про викладача

Мертенс Олександр Володимирович
Експерт в галузі корпоративних фінансів, стратегії бізнесу, прямого та венчурного інвестування, управління фінансовими ризиками, макроекономіки. Керівник програм Executive MBA та International MBA, курс-лідер програми CIMA (The Chartered Institute of Management Accountants) в МІБ. Автор відкритих і корпоративних програм для топ-менеджменту з корпоративних фінансів та корпоративному управлінню, оцінки вартості бізнесу та інвестиційному проектуванню, злиття та поглинання, діяльності фондів сумісного інвестування, управлінню інвестиційним портфелем, управлінню ризиками, корпоративній стратегії, прямому та венчурному інвестуванню.

Програма семінару прикріплена нижче


Переглядів: 3247
Поширень: 0