Всі дороги, які наразі будуються, будуть приймати в експлуатацію тільки після проведення тестів на якість виконаних робіт. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час ознайомлення з ходом ремонту ділянки траси М-12, яка також входить до складу коридору Go Highway.

«Дороги будемо приймати тоді, коли по ним будуть проведені всі дослідження (якості). За халтуру платити не будемо, - сказав Глава Уряду. - Немає сумніву, що та якість робіт, яка вже закладається в технологічний процес, дає можливість отримати гарантію».

Володимир Гройсман сказав, що в Україні є «дороги, які побудував Уряд Гройсмана, і дороги, які ще побудує Уряд Гройсмана». «До нас дороги будували кілометрами, ми ж будуємо тисячами кілометрів. І за 5 років всі обласні центри будуть об’єднані хорошими дорогами. Нам на це потрібно близько 300 млрд грн. За 5 років це осяжна цифра, яку можемо направити на ці цілі», - зазначив Прем’єр-міністр.

Володимир Гройсман: Нові дороги будемо приймати в експлуатацію після проведення досліджень якості

Довідково

Сьогодні, 31 травня, Прем’єр-міністр здійснює перевірку дорожніх робіт на трасі М-12 «Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка», частина якої – в межах Тернопільської та Вінницької областей - входить до транспортного коридору Go Highway, що з’єднає порти Чорного моря та Балтики. Протяжність переїзду – близько 240 км. Go Highway складається з трас М-09 Тернопіль – Львів – Рава Руська; М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка (Тернопіль – Умань); М-05 Київ – Одеса (Біла Церква – Умань – Одеса); М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ (Одеса – Миколаїв – Херсон).

Володимир Гройсман: Нові дороги будемо приймати в експлуатацію після проведення досліджень якості

Цього року на виконання робіт за проектом виділено 4 млрд грн. Роботи вже розпочато на 12 об’єктах маршруту, в тому числі на 4 ділянках траси М-12.



Переглядів: 3901
Поширень: 0