14 червня у Вінниці на зупинці громадського транспорту знайшли 25-річну жительку с. Селище Літинського району Марію Кавецьку. Два тижні матір двох малолітніх дітей шукали працівники поліції, рідні та односельці. Про жінку, схожу за орієнтуванням, поліцейському патрульної поліції Михайлу Велічко повідомили перехожі. Перебуваючи поза службою, він оперативно передав інформацію черговому і вже за кілька годин жінку повернули рідним.

Марія Кавецька зникла ввечері 1 червня. Напередодні жінка разом з 3-річною дочкою та 5-річним сином були на дитячому святі, потім пішли до бабусі. Поки діти грались на подвір’ї, їхня матір безслідно зникла. Останнє, що вдалося дізнатися про зниклу – ввечері вона заходила до себе додому. Її бачили сусіди. Ні телефону, ні грошей, жінка з собою не взяла.

Як розповів начальник Літинської поліції Олександр Конєв, інформація про зниклу була розміщена у соцмережах, всіх громадських місцях області та обласного центру. Крім поліцейських, її шукали рідні, односельці та небайдужі громадяни.

Зниклу два тижні тому Марію Кавецьку знайшли у Вінниці на зупинці. Жінка втратила пам'ять

14 червня близько 21.00 на зупинці громадського транспорту «Палац школярів» увагу двох людей привернула жінка, яка сиділа на лавці у безпорадному стані, оскільки нічого не могла про себе розповісти і не пам’ятала свого імені. Працівник патрульної поліції Михайло Велічко, який перебував поза службою, і в цей час прийшов на зупинку, одразу ж переглянув орієнтування, які мають усі поліцейські, і впізнав розшукувану.

- Аби переконатися, що це саме та жінка, яку вже два тижні шукає уся вінницька поліція, я її сфотографував та надіслав фото черговим. За лічені хвилини отримав підтвердження, що це Марія Кавецька з Літинського району. Я зупинив проїжджаючий повз екіпаж патрульних і вони доставили її у Вінницький міський відділ поліції, - розповідає Михайло Велічко.

Зниклу два тижні тому Марію Кавецьку знайшли у Вінниці на зупинці. Жінка втратила пам'ять

Працівники вінницької міської поліції зв’язались з літинськими колегами і за годину вони з рідними Марії забирали жінку додому.



Переглядів: 5786
Поширень: 0