Цьогоріч 335 дітей, які за підсумками навчального року визнані кращими, були нагороджені іменними стипендіями міської ради. Загалом у святі брали участь понад півтори тисячі учнів та студентів.

Понад півтори тисячі дітей зібрались у «Райдузі» на традиційному святі «Талант року»Свято обдарованої юні «Талант року» стало традиційним для нашого міста. Щороку в одній залі зустрічаються кращі учні та студенти із різних навчальних закладів, спортсмени та вихованці шкіл естетичного виховання, їх викладачі і педагоги. Саме на цьому заході молодь має змогу поділитися своїми здобутками, поспілкуватись із однодумцями та продемонструвати освітянському загалу Вінниці свої таланти. А керівництво міста та області - відзначити підростаючу творчу еліту Вінниці грамотами та преміями. Крім того, на святі «Талант року» школярі та студенти мають можливість на прикладі своїх однолітків побачити, що гарно вчитися сьогодні є досить престижно.

На загальноміському святі «Талант року» вшановують не лише талановиту молодь, а й тих людей, які побачили в дитині ті чи інші таланти та допомогли розвивати їх. Педагоги, вчителі та керівники закладів освіти також були відзначені грамотами міської ради. Взагалі, як вважають освітяни, цей захід є своєрідним підведенням підсумків досягнень освітньої спільноти за навчальний рік.

Понад півтори тисячі дітей зібрались у «Райдузі» на традиційному святі «Талант року»«Для мене є принциповим те, щоб кожна дитина, яка навчається, або розвиває свої таланти та здібності, мала умови робити це успішно, - говорить міський голова Володимир Гройсман. - Вважаю, що ми повинні допомагати дитині піти у дорослий світ із максимальним багажем знань. Дітей потрібно заохочувати, підтримувати та вшановувати їхні таланти».

Загалом цьогоріч на святі «Талант року - 2010» було відзначено понад 1600 талановитих дітей. Це переможці міських, обласних та всеукраїнських предметних олімпіад, різноманітних спортивних змагань, лауреати та дипломанти музичних конкурсів, а також учні, які упродовж року брали активну участь у шкільному житті.


Переглядів: 2781
Поширень: 0