Вже два роки поспіль у Вінниці серйозно контролюється робота підприємців, які возять людей відпочивати на узбережжя Чорного та Азовського морів. В першу чергу вони повинні мати усі необхідні документи, в тому числі й про стан транспортного засобу. Окрім цього, перевізники мають надавати достовірну інформацію про місце, де пропонується відпочинок, заздалегідь обговорювати різні варіанти умов проживання та відповідні до них ціни. Цьогоріч вимоги до авто перевізників та агенцій, які були сформовані раніше, не зміняться - вони мають надавати якісні послуги та сприяти комфортному відпочинку й оздоровленню вінничан на березі моря.

Для того, щоб вберегти вінничан від шахрайства та неякісних послуг нелегальних перевізників, два роки тому Вінницька міська влада вирішила впорядкувати діяльність підприємців, які займаються перевезенням вінничан до курортних міст. В першу чергу, було визначено місце їх розміщування - вже кілька років це колишня тролейбусна кільцева на вулиці Київській, навпроти Центрального автовокзалу.

Крім того, перевізники та водії для здійснення пасажирських перевезень повинні мати при собі відповідні документи. Перш за все це копії ліцензійної картки автобуса та протокол його технічного огляду з відмітками міського техвідділу Державтоінспекції і Головавтотрансінспекції. Це гарантує вінничанам подорож до місця літнього відпочинку у комфортабельних та справних автобусах, обладнаних кондиціонерами та аудіо-відео апаратурою. Крім того, підприємець, який займається наданням таких послуг має оформити трудові договори з водіями та особами, які займаються інформуванням городян і оформлюють заявки на відпочинок. Також перевізники повинні надати копію договору про співробітництво з туристичною агенцією або базою відпочинку, що надаватиме послуги з розміщення громадян в місцях відпочинку.

За словами начальника відділу у справах сім\'ї, молоді та туризму Вінницької міської ради Руслана Анфілова, такі заходи дозволили підвищити якість надання послуг по організації літнього відпочинку городян. «Упродовж двох років кількість нарікань на неякісне обслуговування перевізників з боку вінничан набагато зменшилась, а якість перевезень значно підвищилась» - говорить Руслан Анфілов.

Ознайомитися з пропозиціями літнього відпочинку 2010 року городяни зможуть 29 травня з 13:00 на площі Театральній, де відбуватиметься виставка літніх пропозицій.


Переглядів: 3096
Поширень: 0