Міська влада планує відновити мережу клубів за місцем проживання і надати можливість юним вінничанам неподалік від дому цікаво і з користю проводити свій вільний час.

Першою ластівкою цього проекту стануть два спортивних клуби «Перемога» та «Воля», які знаходяться за адресою вул. Стеценка, 50. На початку 2010 році їх було передано на баланс комунального закладу «Спорт для всіх». Тоді ж і розпочалась підготовка цих двох приміщень до повноцінної роботи.

На сьогоднішній день ремонт спортивних клубів майже завершено. Залишилось лише приєднати їх до системи централізованого теплопостачання, встановити сантехніку та постелити підлогу. Вінницький міський голова Володимир Гройсман, який днями завітав сюди, аби перевірити хід проведення робіт, розповів, що вже за кілька тижнів спортивні клуби відкриють двері для своїх перших відвідувачів.

Обидва клуби по вулиці Стеценка матимуть спортивне спрямування. Там буде знаходитись тренажерний зал та приміщення для занять фітнесом. Працюватимуть вони з 8:00 до 22:00. Три години на день будуть проводитись безкоштовні заняття. Решта часу ці два зали будуть складати конкуренцію подібним комерційним клубам.

Існуючі площі дозволяють протягом години приймати 45 осіб (15 у фітнес-залі та 30 у тренажерному). З бажаючими займатись спортом будуть працювати шість тренерів.

За словами очільника міста, у 2011 році планується розпочати відновлення усіх клубів за місцем проживання. «Ми будемо планувати роботу цих клубів таким чином, щоб тут можна було не лише займатись спортом, а й проходити різні майстер-класи з розвитку творчих здібностей, - говорить Володимир Гройсман. – І ми зробимо все необхідне для того, щоб такі клуби за місцем проживання, які колись функціонували, відновили свою діяльність».

Як повідомлялося раніше, у Вінниці медичне страхування мешканців міста забезпечить муніципальна страхова компанія.


Переглядів: 5670
Поширень: 0