Право приймати континентальну першість українське місто вибороло у протистоянні з Віднем, Прагою та польським містом Туронь. Хокейне Євро між командами групи ”В” пройде у Вінниці влітку 2011-го. Суперниками українців стануть збірні Польщі, Білорусі, Австрії, Чехії, Шотландії, Швеції, Уельсу та України.

Перша черга реконструкції стадіону у Центральному парку культури та відпочинку була завершена у 2005 році. Тоді роботи були виконані на 80%. Сьогодні планується завершити будівництво, на що потрібно близько трьох мільйонів гривень. Роботи фінансуватимуться за рахунок державного та міського бюджетів. Для успішного проведення чемпіонату у наступному році на стадіоні необхідно завершити встановлення пластикових сидінь на трибунах, облаштувати накриття над ними, обладнати підтрибунні приміщення під роздягальні, душові та кімнати для інвентарю. Окрім цього необхідно підсилити освітлення стадіону, обладнати місця для роботи журналістів та ряд інших робіт.

Вінницький міський голова Володимир Гройсман повідомив, що вже цього тижня з міського бюджету будуть перераховані кошти для початку проведення другої черги реконструкції стадіону. Окрім цього, міська влада сприятиме пришвидшенню отримання коштів на ремонт цього об’єкту і з державного бюджету. «З наступного тижня ми розпочинаємо ремонтні роботи на стадіоні і до червня наступного року ми маємо їх завершити, - говорить міський голова. – Чемпіонат Європи «Трофі» ми приймемо гідно і на високому рівні».


Переглядів: 3508
Поширень: 0