Учора, 6 червня, під час фінального ефіру битви капітанів у телевізійному проекті «Битва українських міст» стали відомі результати голосування - Вінниця стала «Містом глядацьких симпатій».

Зірковий капітан В\'ячеслав Узєлков, Олена Возна, Вікторія Ратушна, Олександр Дрозда та Олексій СтрикунЗа команду патріотів нашого міста вболівальники віддали 4 тис. 213 голосів. Таким чином вінничани підтримали команду співвітчизників, які, долаючи свої страхи і навіть біль від травм, посіли друге місце у «БУМі». Зірковий капітан В\'ячеслав Узєлков, Олена Возна, Вікторія Ратушна, Олександр Дрозда та Олексій Стрикун з гідністю боролись за честь Вінниці та стали насправді улюбленцями глядачів - не лише вінничан, а й мешканців інших міст.

Друге місце посіла команда з Рівного, яка у самій «Битві українських міст» здобула перемогу. За місто-переможець віддали значно менше - лише 2 тисячі 653 голоси. На третій сходинці у рейтингу міст глядацьких симпатій знаходяться Черкаси - майже 1800 смс-голосів. Найменше глядачі голосували за команду з Житомиру - за це місто було відправлено лише 25 sms-повідомлень.


Переглядів: 3577
Поширень: 0