- У цьому сезоні в моді яскравий колір волосся, - радить майстриня-конкурсантка Катя Оніщенко. Наприклад, фіолетовий, рожевий чи жовтий.

Справді, ці кольори домінували майже на всіх модельних зачісках конкурсу перукарського мистецтва, який проходив 28 травня у стінах Вінницької торгово-промислової палати. Організатори - Вінницька облдержадміністрація, Головне управління економіки та Ліга перукарів Вінниччини.

У конкурсі взяли участь близько 50-ти учасників з Вінницького, Барського, Козятинського та Калинівського районів.

Конкурсанти змагались у двох категоріях: майстрів та юніорів. Відбір переможців проходив за номінаціями: технічна, авторська, модна жіноча зачіска та модний жіночий образ, а також модна зачіска і модний образ для чоловіків. Особливо цікавою для глядачів стала номінація „Візаж" або Боді-Арт.

Очолювала журі Вікторія Комаринська, член Ради Ліги перукарів України.
Усім учасникам конкурсу були вручені дипломи, а переможцям - кубки та грамоти. Найкращими перукарями та візажистами стали Марина Сорока, Лілія Петренко, Юлія Шляпалюк, Євген Печериця та Інна Поліщук. Також спеціальними заохочувальними  призами за креативність та особливість образів були нагороджені Євген Печериця, Ігор Мушта, Оксана Качалка, Тетяна Собор, Аліна Кондратюк, Марина Сорока, Наталя Печериця, Юлія Шляпалюк.

Вручили призи та грамоти заступник голови облдержадміністрації Любов Спірідонова та начальник управління торгівлі і сфери послуг Петро Стащук.
Переможці запрошені на Всеукраїнський конкурс, який відбудеться в серпні цього року в Одесі.


Переглядів: 3948
Поширень: 0