У місті пройшов перший фестиваль перукарського мистецтва «Світ краси»

Окрім майстрів гребінця і ножиць, у святі взяли участь майстри манікюру та візажу. Свято різнобарв\'я, стилю та краси проходило в експоцентрі Вінницької торгово-промислової палати. Участь у ньому брали як початківці у перукарській справі (студенти різних навчальних закладів міста), так і професійні майстри.

Вінницькі перукарі, майстри манікюру та візажисти постійно беруть участь у різноманітних фестивалях та конкурсах та здобувають переможні місця. Майстри перукарської справи гідно заявили про Вінницю у різних містах України - у Тернополі, Одесі та Києві. Цьогоріч вони мали нагоду продемонструвати свій талант на вінницькому фесті.

«Такі майстер-класи від професіоналів для новачків, на мою думку, просто необхідні, - вважає начальник управління розвитку споживчого ринку та послуг Вінницької міської ради Сергій Кудлаєнко. - Адже учні фахових закладів повинні побачити, що професія, яку вони обрали, є потрібною та творчою. А для досвідчених майстрів - це спосіб творчого самовираження та можливість проекспериментувати у своїй справі».

Фото з сайтів: www.bbc.co.uk, www.gazeta.ua


Переглядів: 7157
Поширень: 0