Напередодні йшли зливи, і організатори хвилювались – як пройде святкування. Але на диво в неділю погода була сонячною і насправді святковою.

Вже о третій годині розпочались батли. На площі Театральній змагались представники танцювальних студій міста. Долучились і зовсім молоді хіп-хопери і вже відомі у місті тренери.

28 червня Вінниця відзначила День молоді

Потім естафету підтримали змагання брейкерів. На сцені брейкерським командам було замало місця, тож вирішили змагатись просто на площі у звичній для цих змагань формі.

Тим часом на площі біля Літнього театру розпочались виступи рок-гуртів. Кожний музичний колектив завзято виплескував енергію свого таланту, створюючи атмосферу молодіжного свята. В продовження свята виступили вихованці Міського палацу мистецтв «Зоря».

28 червня Вінниця відзначила День молоді

Глядачі «курсували» від однієї площадки до іншої, намагаючись побачити якомога більше виступів.

На скейт-парку до Дня молоді проходили екстрім-змагання. Кожен зміг обрати собі розваги до смаку.

Вечірню програму на площі Театральній продовжили відомі вінницькі реп-гурти та вокалісти, учасники проекту «Музика на Парижі».

Творче наповнення свята розробляла Молодіжна рада міста. За словами начальника відділу сім’ї, молоді та туризму Руслана Анфілова сама молодь визначала учасників святкової програми, готувала конкурси та розваги для вінничан, тому у місті в цей день панувала справжня молодіжна атмосфера.

28 червня Вінниця відзначила День молоді

Новинкою стало запровадження «Площі бажань» та «Хвилини слави». Організатори Дня молоді надали змогу кожній молодій людині протягом однієї хвилини висловити власні побажання, привітання чи пропозиції.

Причому зробити це можна було в будь-якому вигляді: просто зі сцени на площі Театральній або ж залишивши свої побажання на імпровізованій паперовій стінці або ж просто прилаштувавши «лозунг» як елемент власного одягу.

Атмосфера панувала справді святкова, тож сподіваємось, що молодіжні побажання знайшли своє втілення.
Вечір завершився святковим феєрверком.


Переглядів: 7129
Поширень: 0