Корвет "Вінниця"Голова облдержадміністрації Микола Джига візьме участь у програмі святкових заходів з нагоди відзначення Дня флоту. Урочистості планує відвідати Президент України Віктор Янукович. Вінницьку область представить делегація на чолі з губернатором у складі 40 чоловік. Окрім участі в святкуванні передбачена зустріч з підшефним колективом корвету «Вінниця».

Вінницька область відбуває до Севастополя у складі представників Барського, Літинського, Крижопільского районів та міста Вінниці. Серед членів делегації – учасники творчих колективів, які підготували концертну програму для своїх земляків у Криму. За Вінниччиною окрім морського військового судна з однойменною назвою, закріплені також чотири військові частини, які також відвідають члени делегації. Микола Джига наголосив на важливості приділенню належної уваги вінничанам, які проходять службу на флоті: «Там служать наші вінницькі хлопці, наші діти. І ми маємо подбати про підтримку корвету «Вінниця».

Гості з Вінниччини прибудуть на борт не з пустими руками. На підтримку бойової готовності корабля командування корвету отримає від облдержадміністрації та обласної Ради сертифікат на суму 250 тисяч гривень. Окрім того, підшефним військовим частинам передадуть необхідну для роботу та побутового обслуговування особового складу техніку.


Переглядів: 4291
Поширень: 0