За словами начальника служби у справах дітей Вінницької міської ради Сергія Іщенка це діти, які перебувають в надзвичайно складних умовах проживання.


- Цього року для цієї акції міська рада виділила 6 тисяч гривень, - повідомив Сергій Іщенко. – Для дітлахів ми придбали спортивний інвентар: бадмінтон, м’ячі, шахи, шашки та інші ігри.

Міська служба у справах дітей акцію «Милосердя» проводить вже шостий рік. Раніше кошти на подарунки дітям вишукували у спонсорів. Але бути щедрими, каже Сергій Іщенко, погоджувались далеко не всі підприємці. Тож служба у справах дітей звернулась до вінницької міської влади з проханням виділяти кошти під подарунки з міського бюджету.

- Почали з півтори тисячі гривень, - розповідає Сергій Іщенко. – Минулого року фінансування збільшили вдвічі, а цього року – ми вже отримали 6 тис. гривень.
Також дітям подарували солодощі, а дирекція вінницького кінотеатру «Родина» - безкоштовний перегляд мультфільму «Хортон».

Також у п’ятницю, 30 травня, в рамках відзначення Міжнародного дня дітей вручили матеріальну допомогу дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, які закінчують 9 та 11 класи.


Переглядів: 3412
Поширень: 0