Як повідомлялось раніше, на початку грудня на ім’я міського голови Володимира Гройсмана надійшов лист від майже 250 підприємців, які працювали на цьому ринку, - з проханням перенести заходи по ліквідації стихійної торгівлі на початок січня у зв’язку із передноворічною торгівлею. Влада пішла назустріч підприємцям, в результаті чого було прийнято рішення про початок демонтажу контейнерів з 2 січня 2008 року.

За перших 2 дні «обживати» нові місця торгівлі поїхали 110 «ракушок» з «Юності – 2» . Загальна кількість контейнерів становить близько 270. В роботах задіяні 13 одиниць техніки та близька 25 чоловік – переважно це працівники трамвайно-тролейбусного управління та комунальних служб. Іще близька 50 працівників правоохоронних органів та ДАЇ забезпечують охорону громадського порядку та безпеку дорожнього руху на проїжджій частині проспекту Юність. Заходи по перевезенню контейнерів ускладнюються через погодні умови – люди працюють протягом світлового дня з 7:30 і до 16:00 години вечора. Якщо протягом найближчих днів температура повітря не знизиться іще більше – роботи будуть завершені протягом 4 робочих днів.

«Ракушки» з ринку «Юність-2» переїжджають на ринки Західний, Муніципальний та у Тяжилів на ринок будматеріалів поблизу митного терміналу. Перевезення контейнерів здійснюється коштом тих ринків, куди перевозяться контейнери.


Переглядів: 3172
Поширень: 0