Відтепер у дворах різних мікрорайонів будуть проводитись спортивні змагання «Веселі забави» для дітей.

Перші змагання для дітвори відбулись на щойно відремонтованому спортивному майданчику у мікрорайоні Тяжилів. Три місяці тому, коли міський голова Володимир Гройсман здійснював щотижневий об\'їзд містом, до нього звернулись мешканці Тяжилова з проханням відремонтувати занедбаний спортивний майданчик. Мер відгукнувся на прохання жителів і уже незабаром з міського бюджету було виділено кошти для реконструкції огорожі спортивного майданчику, благоустрою території, асфальтування місця, де розташовано турніки.

Облаштування майданчику фінансово підтримали також деякі підприємці, які працюють поряд із ним, а також місцева молодь, яка долучилась до фарбування огорожі майданчику, футбольних воріт, баскетбольних щитів та турніків.

У п\'ятницю, 23 липня спортивний майданчик «Мрія-спорт» було урочисто відкрито - із веселою музикою, повітряними кульками, перерізанням червоної стрічки та різноманітними конкурсами для місцевої дітвори. Окрім цього, для усіх учасників свята співали юні вокалісти та демонстрували свої спортивні вміння одні з кращих акробатів обласного центру.

«Сьогоднішня подія - це початок нової акції, метою якої є пропагування серед дітей та дорослих здорового способу життя, - розповідає заступник голови комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Олександр Білінський. - Спортивні конкурси та змагання будуть проводитись міським центром «Спорт для всіх» у різних мікрорайонах Вінниці, аби привернути увагу городян до необхідності регулярних занять спортом. Адже це є основою для збереження здоров\'я людини».


Переглядів: 3944
Поширень: 0