Нещодавно відділ у справах сім\'ї, молоді та туризму Вінницької міської ради провів опитування серед городян з приводу того, чим би вони хотіли займатися у клубах за місцем проживання. Його результати показали, що понад 80% мешканців міста з задоволенням займалися б спортивною ранковою гімнастикою.

У різних мікрорайонах Вінниці з вересня щодня буде проводитись ранкова гімнастика

Саме тому було вирішено організувати заняття фізичними вправами щосуботи та щонеділі у парку Дружби народів. А вже з другого вересня, як повідомляють організатори, починаючи з сьомої години ранку, кожен бажаючий матиме змогу долучитися до ранкової гімнастики в інших мікрорайонах міста - біля «Хіміку», в ЦПКіВ ім. Горького, Тяжилові тощо.

Начальник відділу у справах сім\'ї, молоді та туризму Вінницької міської ради Руслан Анфілов, який також брав участь у ранковій гімнастиці, повідомив, що тренерами будуть виступати ті люди, які підтримують здоровий спосіб життя та регулярно займаються фізичними вправами. «Це звичайні вінничани, які мають свою роботу, свої турботи, але знаходять час на ранкову зарядку та отримують від цього задоволення, - говорить Руслан Анфілов. - Тому приєднатися можуть усі бажаючі, які хочуть покращити своє здоров\'я».

У різних мікрорайонах Вінниці з вересня щодня буде проводитись ранкова гімнастика

Вінничанин Олександр Родштейн, який майже кожного ранку приходить на берег озера для занять фізичними вправами, приємно здивувався дійству, у якому із задоволенням взяв участь. «Для мене було приємною несподіванкою побачити молодь, яка разом з інструктором, під музичний супровід займається гімнастикою, - говорить пан Олександр. - Мені дуже приємно, що міська влада відновила таку добру традицію для молоді та усіх бажаючих. Такі вправи є корисними не лише для здоров\'я, а й для гарного настрою та дозвілля».

У різних мікрорайонах Вінниці з вересня щодня буде проводитись ранкова гімнастика

Окрім молоді та мешканців мікрорайону «Вишенька», до виконання ранкових фізичних вправ долучились також і представники вінницьких мас-медіа. Вони не лише робили зарядку з усіма прихильниками здорового способу життя, а й спробували себе у ролі інструкторів.


Переглядів: 9610
Поширень: 0