Таку новаторську ідею впровадили в життя організатори свята жіночий клуб «Перлина» за активного сприяння Будинку Офіцерів.

21-22 августа в Виннице прошла I
Всеукраинская ярмарка «Школьный вернисаж»

На площі Перемоги було встановлено сцену, на якій гості виставки могли побачити показові виступи дитячих танцювальних і вокальних колективів, спортивних секцій та творчих студій. Юних артистів прийшли підтримати дорослі зірки естради. Своїми виступами всі виступаючі, хотіли закликати дітей та підлітків до того, щоб кожен школяр визначив у собі талант і розвивав його.

А в холах Будинку Офіцерів були встановлені інформаційні стенди гуртків і секцій, де батьки і діти могли отримати вичерпну інформацію про їх діяльність. Бажаючі прямо на ярмарку могли записатися в навчальні групи або на індивідуальні заняття по творчості, танцям, співу, технічному моделюванню, вивченню іноземних мов і навіть у «Школу успіху для дітей».

21-22 августа в Виннице прошла I
Всеукраинская ярмарка «Школьный вернисаж»

Щоб заощадити час і гроші батькам в зборах дітей до школи, з усіх куточків України з\'їхалися постачальники шкільної форми, взуття та дитячого одягу. Вони запропонували широкий вибір товарів, а головне, розсудливі ціни! Так само городяни і гості Вінниці мали можливість придбати канцелярію, портфелі і шкільне приладдя за оптовими цінами.

У рамках ярмарку проходили акції від спонсорів і організаторів:

  • Розіграш туристичних подорожей від мережі агентств «Соната» в м. Вінниця.
    Щасливчики забрали додому путівки на двох за маршрутах «Ужгород - Мукачево» і «Магічний Краків», а так само кепки та футболки від «Соната».
  • Перший тур проекту «Стань учнем успішних людей!» Від «Школи успіху для дітей».
    Будь-яка дитина до кінця вересня 2010 р. може заповнити анкету і отримати можливість навчатися безкоштовно в Школі успіху, а також бути підшефним одного їз успішних людей Вінниці.


Переглядів: 4224
Поширень: 0