Зустріч із малечею пройшла у теплій та дружній атмосфері. Діти були небагатослівні, але щирі і безпосередні. Вони отримали від мера Вінниці шкільне приладдя, грошову допомогу та багато солодощів та пообіцяли гарно вчитись у школі.

Першокласники, які ростуть без батьків, зустрілись із міським головоюЩоразу під час зустрічі із міським головою діти говорять про те, що вони з задоволенням ідуть вчитись. А очільник міста повідомляє, що відмінники обов\'язково будуть відзначені міською радою за гарні оцінки. Минулого року таку обіцянку дав Ігор Місевський і виконав її. Тому по завершенню навчального року він отримав від міського голови подарунки, а заразом повідомив, що він налаштований й надалі успішно вчитись, аби бути розумним та успішним. Цьогоріч така традиція буде продовжена і по завершенню навчального року діти знову зможуть отримати подарунки, але вже за підсумками навчання.

Останнім часом у Вінниці відзначається позитивна тенденція щодо зменшення кількості дітей, які ростуть без батьків. Минулого року вперше за шкільні парти сіло восьмеро дітей-сиріт. Цьогоріч їх уже п\'ятеро, при цьому загальна кількість дітей у Вінниці щороку збільшується.


Переглядів: 2900
Поширень: 0