Відтепер дізнатись про історію та легенди Вінниці можна буде подорожуючи трамваєм, який переобладнаний з одного із швейцарських вагонів «Карпфен» під більш зручний та комфортабельний.

У новому екскурсійному вагоні встановлено столики, збільшено кількість сидячих місць, а вікна прикривають яскраві фіранки, які додають звичайному салону затишку. Для того, аби під час екскурсії вінничани мали змогу ознайомитись із фото та відеоматеріалами, які стосуються історії Вінниці, в трамваї-кав\'ярні встановлено чотири монітори та мультимедійну систему.

З 12 вересня про історію та легенди Вінниці можна буде дізнатись у екскурсійному трамвайчику-кав’ярніТакож у трамвайчику будуть працювати стюардеси-екскурсоводи, які упродовж подорожі містом розповідатимуть цікаві легенди та історії розвитку Вінниці.

Як повідомив начальник відділу у справах сім\'ї, молоді та туризму Вінницької міської ради Руслан Анфілов, у будні трамвай виконуватиме соціальне замовлення. «Для усіх учнів четвертих класів з понеділка по п\'ятницю буде проводитись безкоштовна екскурсія «Вінниця: історія і легенди», - говорить Руслан Анфілов. - Щовихідних трамвай буде рухатися маршрутом «Залізничний вокзал - Вишенька», а його стюардеси розповідатимуть про історію виникнення міста, про Вінницю у різні періоди: у 19 сторіччі, під час Великої вітчизняної війни та про Вінницю сучасну».

екскурионный трамвай в Виннице

За словами координаторів проекту, у подальшому будуть підготовлені екскурсії для гостей міста. А для офіційних делегацій та іноземців буде створена окрема програма. Крім того, у трамвайчику-кав\'ярні можна буде проводити дитячі дні народження та свята, попередньо замовивши його за телефоном 59-53-02.


Переглядів: 9459
Поширень: 0