10 вересня, напередодні Дня народження Вінниці усі любителі головоломних ребусів, несподіваних загадок та завдань на кмітливість та координацію, зможуть взяти участь у інтелектуально-екстремальній квест-грі «Пошук загубленої грамоти».

Кожен гравець матиме нагоду проявити себе з найсильнішого боку. Організатори квесту обіцяють усім високий рівень адреналіну та дух суперництва, адже команда, яка перша знайде загублену грамоту, виконавши всі завдання, отримає можливість взяти безпосередню участь в відкритті Дня міста та отримати призи та подарунки.

За умовами організаторів, у квесті можуть брати участь особи, яким вже виповнилося 18 років. Дрес-код команд-учасниць - вбрання у стилі козаків та литовців (вишиванки, шаровари, чоботи, жупани і т.д.). Кожній команді необхідно мати при собі карту міста, постійний доступ до мережі Інтернет, через яку командам будуть надаватися завдання. Крім того, слід мати при собі ліхтарі, аби бачити коди в темряві. А наявність у команди автомобілю допоможе швидко дістатися місць завдань.

Для того, аби взяти участь у квесті, слід до 08.09.2010 р. подати заявку в управління культури Вінницької міської ради та на сайті www.tq.vn.ua.

Додаткова інформація щодо участі в квест-грі на сайті www.tq.vn.ua та www.vmr.gov.ua або за тел. 59-51-48, або ж icq 380289075, 78999572

 


Переглядів: 5801
Поширень: 0