За участю заступників голови обласної державної адміністрації Володимира Барецького та Романа Аксельрода, першого заступника Вінницького міського голови Івана Михайлюка відбулися урочисті заходи присвячені Дню підприємця.

Вітаючи підприємців В. Борецький зазначив, що влада всебічно допомагатиме розвитку в регіоні середнього та малого бізнесу. З наступного року запроваджуватиметься нова програма фінансової підтримки бізнесу.

Вчора відбулися урочисті заходи присвячені Дню підприємцяВизначається нова спрощена система видачі ліцензій на відкриття підприємницької діяльності. На даний час проводиться активне народне обговорення податкової реформи. В. Барецький висловив позицію голови облдержадміністрації М. Джиги щодо підтримки та зняття бар‘єру між контролюючими органами і підприємцями задля зменшення протиправного тиску. А це необхідно для зниження тінізації бізнесу та вирішення соціальних проблем працівників. Заступник голови наголосив, що завдяки розвитку в регіоні бізнесових структур в їхньому обличчі ми маємо гарних меценатів на теренах області. 

Вчора відбулися урочисті заходи присвячені Дню підприємцяВін подякував всім присутнім за підтримку, допомогу школам, підприємствам, лікарням тощо та побажав процвітання та розвитку бізнесу.

В свою чергу Р. Аксельрод подякував усім за розуміння та підтримку і наголосив, що виконавчі органи влади підтримували і всіляко підтримуватимуть розвиток малого та середнього бізнесу, адже плідна співпраця бізнесу та влади сприятиме у створенні нових робочих місць.

Керівництво області та міста нагородили кращих підприємців та кращі підприємства почесними грамотами та відзнаками.


Переглядів: 3115
Поширень: 0