На сьогоднішній день у Центрі художньо-хореографічної освіти дітей та юнацтва займається понад 1200 юних дарувань. Для майже 200 маленьких «барвінчат» 14 вересня пролунав перший дзвоник.

Вінницький «Барвінок» відкрив двері для більш ніж 200 маленьких учнівЗразковий ансамбль танцю «Барвінок» відомий далеко за межами України. Щороку талановиті діти та молодь стають переможцями Всеукраїнських та Міжнародних фестивалів та багато гастролюють у Білорусі, Молдові, Польщі, Англії, Франції, Італії, Німеччині, Греції, Китаї, Іспанії та багатьох інших країнах. У Центрі художньо-хореографічної освіти також навчаються, музики, вокалу та сольного співу, художньої вишивки, акробатики та іншим напрямкам творчої майстерності.

Привітати із святом першого дзвоника дітей та викладачів Центру завітали міський голова Володимир Гройсман, заступник міського голови Микола Гунько та начальник управління освіти Вінницької міської ради Володимир Буняк. Директор Центру художньо-хореографічної освіти «Барвінок», Народний артист України Петро Бойко привітав присутніх із початком навчального року. «Ми пишаємося нашими вихованцями, - говорить Петро Бойко. – Ми і надалі будемо робити усе для того, аби слава про наш «Барвінок», про наше місто та про наших вихованців поширювалась далеко за межі України».

Вінницький «Барвінок» відкрив двері для більш ніж 200 маленьких учнівМіський голова Володимир Гройсман привітав педагогів та учнів Центру художньо-хореографічної освіти із початком навчання, та зазначив, що усі нагороди, які на сьогоднішній день має «Барвінок» - це результат серйозної і кропіткої роботи. «Я вважаю, що Центр є величезною окрасою нашого міста, - зазначив мер. - Головне, що він наповнює змістом кожну дитину, яка живе і розвивається у Вінниці. «Барвінок» сьогодні знає не тільки Україна, а й весь світ. Я вірю в те, що маленькі барвінчата, які поки що несвідомо для себе вступають у нову невідому для них «країну», розпочинаючи нову сторінку у своєму житті, будуть успішними та докладатимуть багато зусиль для того, аби розвиватися і надалі».

Для довідки:

Вінницький «Барвінок» відкрив двері для більш ніж 200 маленьких учнівВінницький міський центр художньо-хореографічної освіти дітей та юнацтва «Барвінок» – це авторський позашкільний навчально-виховний заклад художньо-естетичного спрямування, створений в 1996 р. на основі Зразкового ансамблю танцю «Барвінок». В 1987 році ансамблю присвоєно звання «Зразковий художній колектив», в 1989-му – звання Лауреата Республіканської премії ім. М.Островського, а в 2002 році – почесне звання «Народний художній колектив». У 2001 році Народний ансамбль танцю «Барвінок» став переможцем Міжнародного конкурсу дитячих шоу-програм «Слов’янського базару у Вітебську-2001» та володарем спеціального призу «За високу майстерність виконання», що є найвищою нагородою цього престижного конкурсу дитячих творчих колективів. «Барвінок» – єдиний дитячий танцювальний колектив України, який має таку високу нагороду.


Переглядів: 9511
Поширень: 0