Творчі гуртки для дітей, програми здоров"я для бабусь і дідусів, караоке та конкурси для всієї родиниДо організації заходів залучається Молодіжна рада міста, творчі молодіжні спілки та організації.

Основною метою проведення заходів є створення умов для того, аби місто стало дійсно дружнім до дітей. За словами начальника відділу у справах сім\'ї, молоді та туризму Вінницької міської ради Руслана Анфілова, кожен, хто має бажання долучитись до організації роботи у мікрорайонах, отримає підтримку від міста. Завдання, яке поставив міський голова Володимир Гройсман - відродити усі існуючі клуби за місцем проживання, а там, де це необхідно, започаткувати нові гуртки. Також спільно з адміністраціями шкіл та спорткомітетом додати до роботи Творчі гуртки для дітей, програми здоров"я для бабусь і дідусів, караоке та конкурси для всієї родиниза місцем проживання нові сучасні цікаві форми дозвілля.

Багато уваги приділяється розвитку здібностей дітей, виховання патріотизму і шани до сімейних цінностей. Для літніх людей пропонується не лише цікава святкова програма, але й поради лікарів щодо збереження свого здоров\'я, надається можливість виміряти свій артеріальний тиск та консультації медиків.

Всім учасникам пропонується заповнити анкету щодо дозвілля в мікрорайоні - що саме було б доцільно запровадити саме в цьому мікрорайоні.


Переглядів: 6452
Поширень: 0