Цьогоріч «хранителі духовного» зібрались у центральній міській бібліотеці ім. Бевза на святкову зустріч, а також для оголошення результатів міських конкурсів «Кращий бібліотекар - 2010 р.» та «Кращий заклад міської централізованої бібліотечної системи», які відбулись напередодні професійного свята.

За результатами конкурсів було обрано по три переможця. Кожен із них отримав грошові премії та подяки від Вінницької міської ради. Кращими працівниками бібліотечної системи у 2010 році було визнано бібліотекаря 1-ї категорії ЦМБ ім. Бевза Мазур Тетяну (І місце), завідуючу бібліотеки-філії №2 Качур Світлану (ІІ місце) та бібліотекаря філії №19 Карпенко Ірину. Першою ж серед кращих вінницьких бібліотек стала центральна дитяча бібліотека, яку очолює Козловська Світлана. Друге місце зайняла спеціалізована бібліотека-філія №21 ім. Н.К. Крупської (завідуюча - Браніцька Ніна). На третьому місці опинилася спеціалізована бібліотека-філія №22 для юнацтва (завідуюча - Безрученко Олена).

Крім того, два структурних підрозділи вінницької ЦБС (№1 та №6) отримали заохочувальні призи - ксерокопіювальні апарати.

Вінницьких бібліотекарів із професійним святом привітав міський голова Володимир Гройсман. «Сьогодні, на жаль, комп\'ютери для багатьох замінюють книгу, - говорить керманич Вінниці. - Проте ті відчуття, які переповнюють у бібліотечних стінах, не можливо порівняти ні з чим. Залишається ще великий обсяг роботи по оновленню бібліотечного фонду, забезпечення бібліотек меблями. У нас сьогодні є і прекрасний колектив і розуміння того, що наші бібліотеки повинні розвиватися і отримувати нове життя, яке робитиме суспільство більш освіченим та приноситиме нові знання і нові погляди».


Переглядів: 4061
Поширень: 0