1 жовтня  Вінницька обласна
організація партії «Сильна Україна»  організувала  зустрічі з педагогами
в навчальних закладах

Голова Вінницької обласної організації партії «Сильна Україна» Григорій Дерун разом з членами партії привітали педагогічний колектив у «Дитячому палатці дітей та юнацтва», якому виповнилось 75 років, разом з квітами та привітаннями Вінницька обласна організація партія «Сильна Україна» подарувала палацу кольоровий принтер.

1 жовтня  Вінницька обласна організація партії «Сильна Україна»  організувала  зустрічі з педагогами в навчальних закладах

Також сильно-українці поздоровили педагогічний колектив в дитячому реабілітаційному центрі для дітей інвалідів - «Промінь». Працівники та діти цього закладу були приємно вражені, коли до святкового концерту приєднались вітання, квіти та солодкі подарунки.

1 жовтня Вінницька обласна організація партії «Сильна Україна» організувала зустрічі з педагогами в навчальних закладах

На цьому святкові поздоровлення не закінчились, сильно-українці завітали до ЗОШ №10. Цього дня педагогічний колектив школи святкував не тільки «День педагога», а також день народження школи, якій виповнилось 31 рік.

Голова Вінницької обласної організації партії « Сильна Україна» Григорій Дерун привітав педагогічний колектив школи з подвійним святом, та побажав міцного здоров’я, щастя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. До цих привітань сильно-українці подарували необхідний школі подарунок в вигляді новітнього факсу та безліч квітів, а вихованці цієї школи віддячили всіх присутніх святковою програмою.


Переглядів: 4209
Поширень: 0