З 29 вересня в Україні почали подавати документи для реєстрації кандидатів у депутати місцевих Рад за партійними списками, в мажоритарних округах, а також на посади сільських, селищних та міських голів у відповідні тер виборчкоми.

На відміну від попередніх місцевих виборів закон не містить вимоги про збір підписів виборців на підтримку кандидатів або про внесення грошової застави.

Політичні партії Вінниччини активізувались і висувають свої кандидатури. Так, «Совість України» вже визначилась із кандидатами в депутати на одномандатні мажоритарні округи. Списки претендентів затвердили на зборах політичної партії.

Визначилась з кандидатурами на вибори до рад всіх рівнів та на виборні посади і Партія регіонів. 2-го жовтня у Вінниці відбувся перший обласний форум регіоналів. На зібранні партійці склали для себе список першочергових завдань. Серед них - відродження та розвиток виробництва. Очищення суспільства від корупції. Підтримка вітчизняного сільського господарства. Регіонали закликали всі політичні партії, які йдучи на вибори, бажають використати свій досвід та знання задля добробуту вінничан, об\'єднати свої сили.

І Вінницька партійна організація Всеукраїнське об\'єднання «Батьківщина» затвердила список кандидатів в депутати до Вінницької обласної та міської ради по мажоритарним округам. Партія також провела конференцію, де визначилась із депутатами по багатомандатних та мажоритарних округах. По закінченню зібрання кожен кандидат дав присягу на вірність партії, народу та Україні.


Переглядів: 7072
Поширень: 0