На ранковій зарядці біля Вишенського озера разом з головою облдержадміністрації розминали м’язи понад 200 бажаючих. Микола Джига запросив вінничан на ранкову зарядкуМета акції – привернути увагу вінничан до власного здоров’я. Такі зарядки Микола Джига планує зробити регулярними.

Фізкультпрограма включала пробіжку, комплекс вправ з професійним інструктором та заняття на перекладині та брусах. Голова облдержадміністрації Микола Джига вийшов на ранкову зарядку разом зі своїми заступниками. Він підкреслив, що здоров’я людини – головна цінність держави і головний пріоритет влади. Тому влада першою має показати власний приклад відповідального ставлення до здоров’я. «Ми вирішили пропагувати здоровий спосіб життя. Зараз, коли стільки техніки і людина створила собі умови, щоб нічого не робити, треба фізично навантажуватися і треба починати це в будь-якому віці», - наголосив він.

Микола Джига запросив вінничан на ранкову зарядкуГубернатор планує долучити до спорту якнайбільше людей: «Якщо ми будемо це робити, ми зміцнимо своє здоров’я, менше людей потраплятиме в лікарні, відповідно буде більша економія і ефект для всієї країни».

Особливу увагу Микола Джига приділяє поширенню ідей здорового способу життя серед дітей та молоді. На його думку, спорт і фізкультура – це альтернатива пиву, горілці, цигаркам.

Після закінчення зарядки, спілкуючись із журналістами, Микола Джига зазначив: «Рух – це життя. Микола Джига запросив вінничан на ранкову зарядкуПодивіться, скільки посмішок. Ви бачите хоч одне незадоволене обличчя ? Зарядка - це наповнення киснем і хороший настрій».

Сам Микола Джига виходить на ранкові зарядки щодня, окрім п’ятниці, коли, за його словами, відпочиває від фізичних навантажень.

Микола Джига повідомив, на масові ранкові зарядки він запрошує двічі на тиждень – в середу та суботу о 7 ранку. Місце проведення майбутніх масових фіззарядок ще уточнюється.


Переглядів: 7248
Поширень: 0