Податківець повинен бути не лише майстром своєї справи, але й мати гарну фізичну форму. Це вкотре довели співробітники податкової служби Вінниччини на Першій Спартакіаді ДПС України, що тривала з 7 до 10 жовтня у кримському місті Феодосія. Практично в усіх представлених видах спорту – міні-футболі, волейболі, настільному тенісі, кульовій стрільбі, гирьовому спорті – вінничани здобули достойні місця.

Блискуча гра вінницьких футболістів легко дозволила їм дійти до матчу за призове третє місце, однак саме тут Фортуна відвернулася від подолян: з рахунком 1:4 вони поступилися команді з Рівного.

Зате у волейболі вінничанам рівних не було. Жодного програшу і впевнена перемога над фаворитом змагань – командою господарів поля. Вінницькі волейболісти – Вікторія Онищенко, Андрій Соловйов, Микола Корчинський, Ігор Гунько, Наталя Стародуб, Лілія Луценко на чолі з капітаном команди Сергієм Кісем – показали справжній майстер-клас із гри у волейбол і заслужено вибороли І місце. А Вікторія Онищенко визнана ще й кращим гравцем турніру серед жінок.

- Вінничани достойно виступили на Спартакіаді, - відзначив голова Вінницької обласної ради профспілки працівників органів ДПС Геннадій Сирник. - Разом із тим, ми врахували допущені нами помилки, щоб на наступній Спартакіаді показати ще кращий результат.

Ольга Шишківська, прес-офіцер управління
податкової міліції ДПА у Вінницькій області


Переглядів: 3119
Поширень: 0