На свято були запрошені керівники Вінниці та області, начальники та працівники житлово-експлуатаційного підприємства, а також мешканці будинків, які обслуговує це підприємство.

Перший багатоповерховий будинок по вулиці Космонавтів, 20, який став основою зародження мікрорайону «Вишенька» був збудований у 1960 році. Після зведення ще декількох будинків, з\'явилась необхідність їх обслуговування та утримання. Саме тому, 12 жовтня 1970 року було створено домове управління №7. Першим керівником його був Віталій Волощук.

Сьогодні вже не один будинок, а частину житлового масиву «Вишенька» обслуговує повноцінна житлово-експлуатаційна контора №7. Усі його працівники 15 жовтня зібрались на урочистості з нагоди 40-річчя з дня заснування цього підприємства.

Перший заступник міського голови Іван Михайлюк привітав працівників житлово-експлуатаційного підприємства із ювілейною датою та побажав подальших гарних результатів та нових досягнень. «Завдяки злагодженій роботі ЖЕКу підтримується порядок у житловому секторі, покращується благоустрій і все це велика кропітка щоденна праця вашого колективу, - говорить Іван Михайлюк. - Бажаю усім вам міцного здоров\'я та благополуччя, а також гарного відношення до мешканців, а мешканців - до вас»

Начальник МКП ЖЕК №7 Юхим Фойгель працює тут вже понад сім років. Він зізнається, що пишається своїм колективом і тією роботою, яку вони виконують. «Це енергійний, самовідданий колектив, колектив однодумців і патріотів своєї справи та свого міста, - зазначає він. - Я хочу подякувати і керівництву міста, яке завжди нас підтримує, і тим людям, які самовіддано працюють над тим, аби у житлових будинках завжди було тепло, затишно та комфортно».

Крім теплих слів та привітань із ювілеєм, колектив міського комунального підприємства ЖЕК №7 отримав грошові премії, подяки від міської ради, а також цінні подарунки.


Переглядів: 7306
Поширень: 0