Про це розповів під час перебування у регіоні почесний президент корпорації "ROSHEN", голова ради Нацбанку Петро Порошенко.

Як передає кореспондент УКРІНФОРМу, майбутній комплекс, за словами П. Порошенка, забезпечить роботою понад 800 вінниччан та дасть можливість аграрникам збільшити виробництво молока. "У регіоні, за проблеми дефіциту сировини, на молочну продукцію стабільно високі ціни. Будівництво нового, найбільшого в Україні комплексу з переробки молока дасть можливість аграрникам Вінниччини наростити виробництво та зменшить ціни на молокопродукцію", - запевнив П. Порошенко.

За його словами, майбутній завод випускатиме увесь асортимент молокопродукції, зокрема, молоко, вершкове масло, згущені вершки, тощо без домішок та консервантів. П. Порошенко зазначив, що потужності майбутнього заводу працюватимуть на всю країну, додавши: це буде високоякісний продукт.

"До потужностей Бершадського заводу незабаром додасться новозбудований Вінницький молокозавод, і тоді Вінниччина набуде статусу не лише кондитерської столиці країни, а й молочної столиці", - сказав П. Порошенко.

Як він підкреслив, загальний обсяг інвестицій, що отримає Вінницький регіон у 2011-2012 роках завдяки будівництву у Вінниці другої кондитерської фабрики "ROSHEN" та молокопереробного комплексу, становитиме 570 млн доларів.


Переглядів: 4869
Поширень: 0