22 жовтня працівники цього закладу отримали від Вінницької мерії у честь ювілею новий автомобіль, нову комп\'ютерну техніку, а також подяки від міської ради.

На сьогоднішній день у дитячій лікарні №2 працює близько 200 чоловік, в тому числі майже 90 лікарів, більша частина з яких мають вищу категорію. Цей дитячий медичний заклад має розгалужену систему філій, зокрема на вул. Київській, Станіславського, на території мікрорайонів ГПЗ, «Хутір Шевченко» та «Малі Хутори». Дитяча лікарня №2 обслуговує близько восьми тисяч пацієнтів, не лише дітей, а й доросле населення - в мікрорайоні «Малі Хутори» відкрито відділення сімейної медицини. Крім того, у грудні минулого року на базі репродуктивного центру для підлітків було відкрито «Клініку дружню до молоді». Вона займається профільними проблемами підлітків та молоді до 24 років. В складі цього відділення працює юрист та психолог, а також соціальний працівник.

Колектив міської дитячої лікарні №2 відсвяткував 50-річний ювілейГоловний лікар міської дитячої лікарні №2 Наталя Роман працює на цій посаді понад три з половиною роки. За її словами, упродовж останніх років матеріально-технічна база поліклініки значно зміцнилася. «Останнім часом було придбано багато апаратури, міська влада виділяє кошти на ремонти, що дозволяє нам працювати в гарних сучасних умовах, - говорить Наталя Роман. - Ми відновили лабораторії, фізіотерапевтичний кабінет, лікувально-фізкультурний кабінет, зараз створюється відділення відновлювального лікування».

Медсестра Раїса Тарасова, яка працює в дитячій лікарні з 1955 року, ділиться спогадами про роботу: «В ті роки працювалося набагато важче, умови були значно складніші, ніж тепер, - говорить Раїса Василівна. - Але і тоді колектив був дружнім та злагодженим. Ми власноруч саджали дерева, своїми силами проводили благоустрій території. Сьогодні ж поліклініка удосконалюється, а молодому поколінню лікарів та медсестер працювати набагато легше».

Колектив МДП№ 2 із ювілейною датою вітав перший заступник міського голови Іван Михайлюк. «Та робота, якою ви займаєтесь щодня - дійсно дуже важлива і спрямована на укріплення здоров\'я дітей, майбутнього нашого міста і нашої нації. Від усього серця хочу подякувати за вашу працю, за ставлення медперсоналу до маленьких пацієнтів, за високий фаховий рівень, за те, що ви вкладаєте у свою роботу і душу, і серце. В подальшому міська влада буде й надалі сприяти розвитку матеріально-технічної бази цього медичного закладу, аби лікарня, яка опікується дітьми, була найкращою».


Переглядів: 4740
Поширень: 0