Вінницькі комунальні підприємства отримали чергову партію нової прибиральної технікиБільшість спецтехніки, яку експлуатують комунальні підприємства, працює вже понад 20 років. Тому питання про оновлення автомобільного парку завжди тримається на контролі. За останні чотири роки було придбано 33 одиниці спецтехніки, в тому числі 14 нових сміттєвозів для КП «ЕкоВін». 27 жовтня на баланс підприємств, які відповідають за чистоту та стан доріг, тротуарів та вулиць міста в цілому, передано чергову партію нової сучасної техніки.

КП «Шляхове управління» отримало 12 одиниць спецтехніки. З них три багатофункціональні машини, які будуть як поливати дороги, так і розчищати від бруду та снігу вулиці міста. Протягом минулорічної зими, яка була багата на рясні снігопади та великі морози, у Вінниці не було великих проблем із розчисткою доріг від опадів. Втім, тротуари обласного центру та прибудинкові території прибиралися вручну. Тому вже цьогоріч, напередодні зими, придбано міні-техніку, яка зможе працювати на пішохідній частині вулиць та у дворах багатоповерхівок. «Наприкінці минулої зими ми проаналізували якість прибирання вулиць і зробили відповідні висновки, - розповів міський голова Володимир Гройсман. - Нам не вистачало малої механізованої техніки, яка б прибирала тротуари і двори, тому ми Вінницькі комунальні підприємства отримали чергову партію нової прибиральної технікиприйняли рішення відповідно до наших фінансових можливостей покращити транспортне забезпечення комунальних підприємств і придбати ту техніку, яка значною мірою покращить якість прибирання вулиць особливо взимку».

Крім цього, на підприємстві «Щляхове упарвління» з\'явилась сучасна техніка для поточного ремонту доріг МДКЗ-10. Спеціально обладнаний автомобіль дасть можливість здійснювати поточний ремонт з допомогою пресу, що дозволить усувати пошкодження асфальтного полотна до початку сезону ремонту доріг. Також комунальне підприємство «Шляхове управління» поповнилось двома тракторами МТЗ-80 з комунальним обладнанням (лопатою для розчищення снігу та щіткою для чищення від бруду).

Інше комунальне підприємство, КУП «ЕкоВін» буде використовувати у своїй роботі новий сміттєвоз та трактори марки «Foton FT-350». Такі ж трактори поповнять парк спецтехніки «Вінницязеленбуду».


Переглядів: 7072
Поширень: 0