Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації від 14.09.2010 р. №384 «Про затвердження положення про Студентський Парламент Вінниччини» та в рамках відзначення в області Міжнародного дня студента 16 листопада 2010 року об 11.00 у приміщенні конференц-зали готелю «Поділля» відбулось чергове засідання Студентського Парламенту Вінниччини.

Начальник управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації Олена Стоялова зазначила, що на сьогодні Студентський Парламент Вінниччини представляє інтереси 67 тисяч студентів Вінницької області. «Це дуже відповідальна місія. Враховуючи те, що парламент обраний терміном на один рік, депутатам парламенту слід детально спланувати свою роботу на 2011 рік і вже сьогодні налагодити конструктивну взаємодію з усіма профільними управліннями облдержадміністрації".

Студентським парламентарям довели порядок підготовки пропозицій до календарного плану роботи управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації.

Із пропозиціями про спільну роботу виступили і представники молодіжних організацій Вінниччини. Олена Кирилюк, голова ВОО ВМГО «Демократичний Альянс» запропонувала організувати турнір «Дебати» серед вищих навчальних закладів області. На що депутати парламенту відреагували бажанням апробувати проведення такого турніру на собі і запланували це на 10 – 11 грудня цього року.

Ольга Безпалько, заступник голови Спілки молодіжних організацій Вінниччини нагадала депутатам про їх передвиборчі програми і запропонувала активно долучитися до проведення цілої низки акції до дня Святого Миколая.

Під час другої половини засідання депутати, не відкладаючи у довгий ящик, вже почали працювати у своїх комітетах над підготовкою плану роботи Студентського Парламенту Вінниччини на наступний рік та пропозицій до спільних заходів із структурними підрозділами облдержадміністрації.

Підсумовуючи результати зустрічі, голова Студентського Парламенту Дмитро Слободянюк наголосив на тому, щоб заходи були конкретними, пропозиції – конструктивними, результати – досяжними, а робота Парламенту – дієва.


Переглядів: 3264
Поширень: 0